English (United States) nb-NO
You are here:   Aktuelt
  |  Logg inn

Komprimatorbil

Minimer

Komprimatorbil kommer til Eftasåsen brl 7. mai fra kl 17.00. Den starter nederst i Vilbergveien og kjører opp Eftasåsen og ned Tyristubbveien. Den må sannsynsligvis tømmes halvveis og blir da borte ca 30 min.

Styret minner om at det hovedsaklig er hageavfall og annet avfall fra kjellere/loft som kan kastes i bilen. Maling, batterier, elektronikk og avfall etter oppussing/utbygging skal ikke kastes i komprimatorbilen. Styret vil følge bilen under hele turen og sørge for at dette overholdes.

  

Nye avtaler

Minimer
25 Latest Articles

Ny avtale om vintertjenester

Styret har inngått ny avtale om vintertjenester for perioden 1.11.2015 til 15.4.2016Tilbudet innebærer følgende:1. BeredskapDøgnbemannet beredskap i perioden 1. november til 15. april.Det igangsettes snørydding når det har falt 5-7 cm med snø.Ved vedvarende snøfall kan det forventes at det ryddes op...

Les mer


Ny avtale med Canal Digital

Borettslaget har inngått ny avtale med Canal Digital. Den nye avtalen «Komplett 5» innebærer utskifting av dekodere til T-We boks mini, fritt montert av Canal Digital.Når utstyret er ferdig installert vil den nye avtalen tre i kraft og den nye prisen på 249,- vil da være gjeldene. Dette sørger for e...

Les mer


Reforhandlet forsikringsavtale

Styret har gjennomgått skadeforsikringen vi har med OBOS Forsikring. På bakgrunn av diverse forbedringsarbeid i borettslaget er det nå fremforhandlet en avtale om skadeforsikring med lavere forsikringspremie.


  

Søk i arkivet

Minimer